Mirjam:
We hebben genoten van de high tea.  Het zag er weer heerlijk uit en het smaakte nog lekkerder. Ik heb leuke reacties gehad van alle dames. Bedankt voor jouw bijdrage aan ons Caecileafeest de afgelopen jaren.Ik hoop dat je snel een goede opvolger vindt!

Annette:

Ik wil je nog even bedanken voor alle heerlijke gebak van vanmiddag! We hebben allemaal gesmuld en vooral het serviesgoed maakte het helemaal af!! Het zag er werkelijk prachtig uit!  Ook de thee was heerlijk (dit merk kende ik nog niet).  

Marlies en Loe,
Gisteren, Paaszaterdag, genoten van een Koninklijke “Royal tea”. Ruim voldoende, oven- en overheerlijk genoten met kinderen en kleinkinderen van hartige en zoete taartjes en sandwiches.

Na ons heerlijk ontbijt van enkele weken terug, was het nu de beurt aan de familie om kennis te maken met jouw kunsten! Aan te bevelen en voor herhaling vatbaar. Compliment “tante thee”.
 
Clienten, personeel en vrijwilligers W.V. Achter de Hoven:
Bedankt voor de heerlijke Afternoon Tea!
Iedereen heeft genoten en het was goed verzorgd. Tot een volgende keer!

Maud:
Ik wilde je nog even laten weten dat ik vanochtend een enthousiast bericht van mijn ouders heb ontvangen. Ze waren zeer te spreken over het ontbijt. Ik ben blij dat ze op deze manier in de watten zijn gelegd vandaag en dat ze zo hebben genoten, gewoon veilig in hun eigen huis.

Chantal:
Ik wil jou bedanken voor het verzorgen van een geweldige high tea!! Het was heerlijk en veeeel!

Rachel:
Lieve Tante Thee. Hartelijk dank voor de heerlijke high tea! Heerlijk smullen!

Hetty:
Wat een verwennerij! Wat hebben wij genoten van jullie heerlijke high tea. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer. Bedankt.

Lisa:
Bedankt voor de heerlijke high tea. Vooral de quiche viel bij velen zeer in de smaak. Het recept zal wel geheim van de chef zijn, haha.

Mariëlle:
Bedankt voor de heerlijke borrelhapjes! Iedereen was vol lof en er was meer dan genoeg. Je kon proeven dat het met liefde gemaakt was. Tot een volgende keer!

Vera:
Het is alweer goed bevallen afgelopen zondag! Goede reacties van mijn collega's .

Annemarie:
Veel zon, al mijn vriendinnen (ladies only) en de heerlijke high tea hebben mijn 40e verjaardag tot een geweldige middag gemaakt. 
 
Anouk:
Ik moest van mijn moeder even een mailtje sturen en zeggen dat ze het ontbijt super vond en dat ze er heel erg van had genoten.Ook de verzorging van het eten (voornamelijk de ham and egg baskets) en het leuke servies vond ze top! Heel erg bedankt voor alles. 

Marie:
Hartstikke bedankt voor de lekkere high tea. Was helemaal goed en erg lekker:) Iedereen was erg enthousiast! 

Nellie (AZC):
"We willen je even complimenteren met...ja, waar niet mee?
De super heerlijke smoothie, brownies, lekkernijen, scones, broodjes, ciabatta’s, sandwiches, quiche en de door je dochter gebakken koekjes. Alles was even lekker. Het hele team was onder de indruk van wat er op tafel stond inclusief de aankleding (servies). We hebben heerlijk gesmuld.En de service was ook perfect. Kortom GEWELDIG.
Bedankt voor de goede service."

Linda:
"Wat was het lekker!!! Echt heerlijk genoten van de high tea. Complimenten!"

Marcelline:
"De high tea was erg goed verzorgd. De hapjes waren erg lekker en vielen bij iedereen goed in de smaak. Ook de bezorging was prima en stipt op tijd. Bedankt hiervoor. 

Annelies:
"Ik wil je bedanken voor de heerlijke high tea. Iedereen heeft gesmuld van je heerlijke, goed verzorgde gerechtjes. Vooral de quiche kreeg heel veel complimenten! Ik vond ALLES heerlijk!"

Mirjam
"Het was weer geweldig. We hebben echt genoten van alle heerlijke hapjes. En morgen ook nog een beetje, want we kregen het echt niet op!"

Mariska (communiefeest):
"Het feest, incl. de high tea was helemaal geslaagd! Iedereen vond het heerlijk en bijna alles was op. Bedankt voor jullie medewerking aan het erg leuke "hartjesfeestje" voor onze 2 kleine meisjes. Het was een onvergetelijke dag."
 
Bart:
"Hoi Paul. Even de complimenten aan Lianne. Vorige week cupcakes van Tante Thee gegeten, heeeeeeeerlijk ! Mijn zwager werkt bij DSM en daar verkocht iemand cupcakes voor het goede doel (Stichting ALS)".

Suzanne:
"Bedankt voor al het lekkers, het feest was geslaagd. Veel mensen hebben je kaartje meegenomen, wie weet opent zich nog een markt in België! Je scones waren een super succes, erg lekker."

Marike:
"Heel erg bedankt voor de geweldige high tea afgelopen zondag. Iedereen heeft genoten van al het lekkers! Namens velen een groot compliment voor jou!"

Karin:
"Het was een onvergetelijke dag, mede dankzij de high tea! Iedereen heeft gesmuld en het zag er allemaal heel mooi en feestelijk uit!"

Vivian:
"Alles was op tijd en netjes bezorgd. Het was allemaal heel lekker, voldoende variatie en van uitstekende kwaliteit. Ga vooral zo door. Ik vond het super en heb zelf niks hoeven doen, ideaal. Ik zal reclame maken!"

Dames Nunhems Zaden (teamuitje):
"De high tea was super, heerlijke hapjes en broodjes. Wat een werk zeg! Het zag er allemaal geweldig uit, maar belangrijker, het was heerlijk. Lieve Lianne, wat heb je goed je best gedaan! We smullen, het is heerlijk!"

Janneke:
"Alle hapjes zagen er precies zo uit als op de foto, dus wat je ziet, is ook echt wat je krijgt!"

Monique:
"Ik ben zeer tevreden over het plaatsen van de bestelling, de afhandeling en de bezorging. Het was allemaal erg lekker en zeer voldoende. Vooral de zoete hapjes...mmmm...."

Ilona (jaarlijks teamuitje):
"
Alles was  netjes, vers en leuk gepresenteerd. Ga zo door, zag er goed uit, ben heel erg tevreden".

Marjo (jaarlijks teamuitje):
"Het menu was zeer gevarieerd, de hoeveelheid was prima (eerder te veel) en de kwaliteit zeer goed (vond iedereen). Wij waren niet je meest gemakkelijke klanten, maar we zijn zeer tevreden."

José:
"Het was in 1 woord geweldig! De verzorging was goed en het eten was zalig, we hebben genoten met z'n allen. Er was ook voldoende variatie in het menu en het was ruim voldoende. Mijn gasten waren vol lof."

Ilona:
"Absoluut tevreden. Bestelling ging snel, netjes op kunnen halen. Duidelijk in communicatie en zeer vriendelijk. Topservice! Keuze was ook zeer uitgebreid. De ice tea was verrukkelijk! Evenals de sandwiches en wraps. Ook de zoete kant was heerlijk. Hoeveelheid meer dan genoeg, super verzorgd! Hopelijk kan ik snel nogmaals gebruik maken va deze heerlijke Summer Tea."

Jean & Ilona (personeelsdag t.g.v. 25-jarig bestaan zaak):
"Zondag 19 augustus is voor ons een onvergetelijke dag geworden. Niet alleen door het warme weer, maar vooral door jullie goede zorg. Geweldig hoe jullie alles voor elkaar hebben gekregen. Bedankt!"

Vivianne:
"De Summer Tea was heeeeeerlijk, we hebben echt genoten! Persoonlijke favoriet: choco cherry muffin...mmmmm....!"

Marleen (stichting Make a Wish bij vervulling van een wensdag voor een 12 jarige):
"Ik wil jou en je dochter hartelijk danken voor de fantastische high tea die jullie voor Xindy en haar klasgenootjes hebben verzorgd. Het was geweldig! Ik weet zeker de weg naar jullie nog eens te vinden."

Nicole:
"Tante Thee, de complimenten van ons allemaal, het was super lekker en erg gezellig!"

Yvonne:
"Het was inderdaad helemaal te gek verzorgd door mijn kanjer vriendin Lianne en niet te vergeten haar dochter en man!!! Heerlijk, een aanrader!"

Vivianne:
"Absoluut perfect geregeld en verzorgd!! Wij waren zeer aangenaam verrast! Erg leuk! Meer dan voldoende variatie en volop te eten. Wat een lekkers en luxe, heerlijk! We hebben jullie meteen bij een aantal andere vriendinnen aanbevolen en we zeiden meteen: dit gaan we vaker doen. We hebben mede dankzij jullie een supergezellige en lekkere morgen gehad."

Henk:
"Prima verzorgd, ook tussentijdse aanpassingen prima verwerkt evenals de vegetarische producten, compliment. Wij hebben genoten van een uitstekend verzorgde high tea."

Dorieke:
"Genoeg variatie in hartig en zoet. Het zag er heel mooi uit en smaakte erg lekker. De theezakjes waren zelfs helemaal in stijl, geweldig! Alles was heerlijk. Alleen maar complimenten en wat ons betreft tot een volgende keer!"

Maud:
"Wat een spontane, gedreven tante is Tante Thee! Alles netjes en professioneel verpakt. Goed dat een lijstje van toebehoren was meegeleverd om een beetje wegwijs te worden. Goede kwaliteit, heerlijke producten, meer dan genoeg (stond iedereen van te kijken). Het enige dat nagenoeg op was, was de thee. Iedereen was zeer enthousiast en gaf aan zeker nog eens terug te komen bij Tante Thee. Ook de prijs vonden we niet te hoog voor het geleverde. Men vond het een schattig serviesje en leuk dat dit erbij te bestellen was."

Anne:
"Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en de bezorging. De variatie in het menu was prima, combinatie zoet/hartig was heerlijk. Uiteindelijk heeft iedereen meer dan genoeg gehad. Heel veel succes met je bedrijfje en ik zou het iedereen aanraden!"

Vera:
Het was super, erg lekker gegeten. Alleen maar goede reacties over jullie high tea!

Silvia:
Bedankt voor de goed verzorgde, lekkere high tea. Iedereen heeft ervan genoten en heel erg bedankt voor de moeite.